Диплома и награда за освоено I (прво) место

Делата и наградите на учениците говорат за посветеноста и љубовта кон уметноста. Денес нашиот ученик Теодор Радевски, доби диплома и награда за освоено I (прво) место на ученичкиот натпревар на творби инспирирани од делата на Блаже Конески, во категоријата најдобра ликовна творба, организиран од Министератвото за образование и наука.

Честитки Теодор да ти се множат успеси!

Фејсбук