Општински квалификациски натпревари

Нашите спортистки ги одиграа натпреварите на општинските квалификациски натпревари во футсал и одбојка !!!

Во организација на ОСУС Гази Баба а во соработка со СУС Скопски регион и ФУСМ се одиграа општински училишни квалификациски натпревари во Футсал - девојчиња.

Место на одигрување: Спортска сала "Методија Андонов - Ченто" при ООУ"Наум Наумовски - Борче" од Скопје.

I место ООУ "Наум Охридски"

II место ООУ "Григор Прличев"

III место ООУ "Крум Тошев"

Фејсбук