Нов изглед на инвалидскиот пристап

Инвалидскиот пристап во училиштето доби нов и модерен изглед од алуминиумска ограда. Изработен е и ракофат на скалите кон вториот кат, за поголема безбедност и заштита на учениците и вработените во ООУ,,Крум Тошев".

Фејсбук