Градски натпревар по Прва помош

Екипата на ООУ Крум Тошев составена од учениците: Ангела Спасовска 8/2, Сара Спасова 8/2, Ева Краљевска 8/1, Елена Ивановска 8/1, Теодора Николова 8/1 и Елмедина Адеми 8/2 одд. го освоија 3 то место и се пласираа на градскиот натпревар по Прва помош во организација на Црвениот крст на Р.Македонија каде што исто така го освоија 3 то место !!!

Фејсбук