Посета на библиотеката на тркала

Со посета на библиотеката на тркала, како дел од Фестивалот на книжевноста кој се остварува во 5 балкански земји и Турција, а во соработка со Гете институтот, го завршивме и одбележувањето на месецот на книгата.

Остваривме една убава работилница денес која се одвиваше по протоколи во амфитеатарот во училишниот двор.

Фејсбук