Доделени дипломи и благодарници

Денес на нашите ученици кои учествуваа на литературниот конкурс на тема “Со книгата другарувам, со книгата патувам“, распишан во склоп на училишната библиотека на ООУ „Крум Тошев“ им беа доделени дипломи и благодарници, како и скромни подароци - книги кои ќе им помогнат да се надоградуваат, да го збогатат својот речник, и да станат идни академски граѓани на кои ќе се гордееме.
Наградени ученици од I - V оддеделение:
I место - Анабела Ѓорѓиевска  V-2
II место - Марио Петровски III -2
III место - Андреј Сиљановски IV-1
Наградени ученици од VI - IX оддеделение:
I место - Андријана Атанасовска  VII-1
II место - Ива Стојановска  VI -1
III место - Сара Рамаданова Јованова VIII-2
Останатите учесници добија благодарници.
Честитки за сите!

Фејсбук