Учество на турнир во футсал - машки

Нашите ученици зедоа учество на турнирот во футсал - машки и го освоија петтото место во конкуренција на 12 екипи од општинските основни училишта од Општина Гази Баба. Овој турнир традиционално се организира од Општинскиот сојуз на училишен спорт на Гази Баба по повод одбележувањето на 45 години од формирањето на Општина Гази Баба. Честитки за учениците и нивниот ментор Игор Китановски.

Фејсбук