Доделени награди

На 10.02.2022г. беа доделени наградите за литературниот и ликовниот конкурс од Противпожарниот сојуз на Град Скопје. 

Нашата ученичка Михаела Арсиќ од 6-2 одд. освои III место за својата поетска творба. 

Честитки за Михаела, и посакуваме уште поголем успех во иднина.

Фејсбук