Меморијален турнир во кошарка

На 17.05.2022г. во ООУ Вера Јоциќ се одржа првиот меморијален турнир во кошарка машки, кој се играше во чест на ученикот Алек Радуловиќ.

ООУ Крум Тошев го освои IV то место.

Фејсбук