Учество на меморијален турнир

Честитки за нашите ученици кои учествуваа на меморијалниот турнир по повод патрониот празник на ООУ Кирил и Методиј а посебно за нашата ученичка Јована Спасовска - 9/1 одд. која се закити со сребрениот медал на турнирот во шах.

Повеќе може да погледнете на следниот 

Фејсбук