Дипломи и медали

Денес нашите ученици ги примија дипломите и медалите за постигнатиот спортски успех во учебната 2021 / 2022 година.

Во рамки на училишните спортски лиги се оддржаа натпревари во футсал - машки, кошарка - машки, одбојка - женски, ракомет - женски, кошарка - женски, футсал - женски како и натпревари во различни дисциплини од атлетиката.

Фејсбук