3000 денари за ученикот на генерација - Павел Петровиќ

Денес градоначалникот Бобан Стефковски имаше средба со учениците на генерација од општинските основни училишта на територија на Општина Гази Баба.

Воведувањето на оваа мерка е мотивација но и признание за посветеноста на учениците за време на образовниот процес во основното образование.

Фејсбук