Ден на општина Гази Баба

По повод 3ти Ноември, Денот на општина Гази Баба, се оддржа свечена седница на Советот на која се доделија стипендиите на 42 талентирани ученици и ученици спортисти.

Од нашето училиште два ученика добија стипендија и тоа:

Петар Тодоровски 9/2 одд. за талентиран спортист и

Христијан Ангеловски 7/1 одд. за талентиран ученик

Честитки за нашите талентирани ученици !!!

Фејсбук