Збогатен книжевниот фонд на училишната библиотека

Во рамките на планираните активности го подновивме и збогативме книжевниот фонд на училишната библиотека. Нови лектирни изданија и нови наслови на детска литература.

Ученици, книгите чекаат на вас! Уживајте во новите наслови!

Фејсбук