Златно славејче

На 05.12.2022г. нашите ученици од одделенска настава го посетија детскиот музички фестивал "Златно славејче" кој се одржа во Македонска филхармонија.

По пауза од неколку години учениците повторно имаа можност да се забавуваат, дружат, уживаат и одлично да си поминат слушајќи ги новите песни на славејчињата!!!

Видеото можете да го погледнете на следниот линк:

Фејсбук