Празничен ден

Во ООУ „Крум Тошев“ денешниот празничен ден помина славенички.

Честитки за роденденот на нашиот чичко Јане Божинов и му посакуваме среќни пензионерски денови. Честитки и за решението на Јулија Н. Пешевска и секако за Елена Геговска, на која и посакуваме паричката да и донесе многу среќа.

Фејсбук