Општински натпревар по математика

На општинскиот натпревар по математика одржан на 04.02.2023 г. нашите ученици ги постигнаа следните резултати:

- Стефан Стојановски VI одд. 100 поени - I награда

- Анабела Ѓорѓиевска VI одд 50 поени - пофалница

- Андреј Спасевски VI одд. 50 поени - пофалница

- Христијан Ангеловски VII одд. 71 поен - II награда.

Ментор: Ирена Камчева Младеновска

Честитки за освоените награди и многу успех во понатамошното натпреварување.

Честитки и за сите останати учесници и нивните ментори.

Фејсбук