Гала вечер

Гала вечер по повод месецот на Франкофонијата и доделување меморандум и благодарница на училиштето „Крум Тошев“ за учество во мрежата „J'aime le français“ и активно залагање во полза на францускиот јазик од страна на Амбасадата на Франција и Францускиот институт.

Фејсбук