Регионален натпревар по математика

На 04.03.2023г. нашето училиште ООУ „Крум Тошев“ - Трубарево беше домаќин на Регионалниот натпревар по математика од општините Гази Баба, Илинден, Петровец и Арачиново.

Честитки за нашите ученици и менторот Ирена К. Младеновска за постигнатите резултати:

- Стефан Стојановски VI одд 71 поени - II место

- Анабела Ѓорѓиевска VI одд - учество

- Андреј Спасевски VI одд - учество

- Христијан Ангеловски VII одд 71поен - II место

- Леон Левковски VII одд 35 поени

Фејсбук