Ученичка квизотека

Денес нашите ученици Матеја Трајановска (IX-1одд.), Јана Симоновска (IX-2 одд.), Љубиша Цветковски (VIII-2 одд.) и Петар Димитриевски (VIII- 2одд.) учествуваа во ученичката КВИЗОТЕКА, која се одржа во Пионерски дом Карпош.

Нашите ученици освоија II место, со што обезбедија учество во полуфинале.

Честитки за учениците и нивниот ментор Гоце Петровски, што одлично го претставија нашето училиште.

Фејсбук