Регионален натпревар во Футсал

Денес, 09.03.2023г. во многу силна конкуренција нашата футсал екипа го освои второто место на регионалното натпреварување организирано од страна на ФУСМ.

Честитки за учениците и нивните ментори Кристијан Ѓошевски и Игор Китановски!!!

Фејсбук