Регионален натпревар по математика

Честитки за нашите математичари

- Стефан Стојановски VI/2 одд. со освоени 71 бод - II награда и

- Христијан Ангеловски VII/1 одд. со освоени 71 бод - II награда

на регионалниот натпревар со што се пласираа и ќе го претставуваат нашето училиште на државниот натпревар по математика.

Честитки и за нивниот ментор Ирена К. Младеновска!!!

Фејсбук