Меѓународен ден на Франкофонијата

По повод Меѓународниот ден на Франкофонијата се одржа приредба во ООУ Димитар Миладинов на која нашите спектакуларни ученици изведоа драматизација на француски јазик под наслов „Патување во Франција“ со текст на наставничката по француски јазик Каролина Димовска и ги изненадија присутните со постигнатото ниво, глума и шарм.

Фејсбук