Априлијада 2023 - 2

Денес нашите ученици го одбележаа 1 Април - Денот на шегата со најразлични маски и продефилираа во училишниот двор и низ улиците на н.м. Трубарево.

Браво за сите ученици кои својата креативност ја прикажаа преку своите маски, како и за нивните родители и наставнички.

Фејсбук