Посета на фабриката Вива

На 30.03.2023 г. учениците од 9/1 и 9/2 одд. во рамките на предметот Вештини за живеење ја посетија фабриката Вива при што се запознаа со процесот на изработка на Вива соковите и начинот на функционирање на една фабрика. Благодарност до наставникот Бојан Станковиќ и наставникот Филип Ацевски кои што им го овозможија ова несекојдневно искуство на учениците!!!

Фејсбук