Напревар по изразно читање на француски јазик

Нашата ученичка Валерија Стојковска на напреварот по изразно читање на француски јазик по повод затворање на месецот на #Франкофонија2023 беше наградена за најдобро видео на тема - страв! И посакуваме уште поголем успех во иднина.

Ментор: Каролина Димовска

Фејсбук