Полуфинале на Ученичката квизотека

На 06.04.2023г. ученици од нашето училиште земаа учество во полуфиналето на Ученичката квизотека, која се одржа во Детскиот културен центар „Карпош“ и го освоија третото место.

Честитки до учениците: Љубиша Цветковски, Јана Симоновска, Матеа Трајановска и Петар Димитриевски за освоениот пласман и за нивниот ментор.

Фејсбук