Регионален и државен натпревар по француски јазик

На регионалниот натпревар по француски јазик - Олимпијади 2023, нашата ученичка Матеа Трајановска го освои третото место а воедно учествуваше и на државниот натпревар на кој се рангираше меѓу првите десет.

И посакуваме уште поголем успех во понатамошното изучување на францускиот јазик.

Ментор: Каролина Димовска

Фејсбук