Тродневна екскурзија

Нашите полуматуранти од 9/1 и 9/2 одд. и нивните одделенски раководители во периодот од 26 до 28.04. 2023 г. ја реализираат тродневната екскурзија низ Западна Македонија, при што ќе ги посетат природните убавини и знаменитости на западниот дел од нашата преубава татковина - Македонија.

Фејсбук