Саем на книга

Денес 09.05.2023г. нашите ученици го посетија Саемот на книга 2023 кој се одржуваше во спортскиот центар Борис Трајковски.

Учениците имаа можност одблизу да се запознаат со убавиот пишан збор и со македонскиот писател за деца Велко Неделковски.

Фејсбук