Турнир во фудбал

Честитки за нашите ученици Андреј Јанкуловски, Петар Тодоровски, Рамуш Зекири и Дамјан Тодоровски кои беа одбрани во фудбалската селекција на општина Гази Баба, прикажаа одлична игра и го освоија второто место на турнирот во општина Кисела Вода.

Повеќе за настанот можете да прочитате на следниот 

Фејсбук