Државен натпревар по математика

На Државниот натпревар по математика одржан на 14.05.2023 година во просториите на ПМФ, нашите ученици ги постигнаа следниве резултати:

Стефан Стојановски VI/2 одд - II место

Христијан Ангеловски VII/1 одд - Пофалница

Ментор - Предметен наставник: Ирена Камчева Младеновска

Честитки за учениците и менторот.

Фејсбук