Интервју со Игор Џамбазов

Новинарската група по предметот Музички проекти денес го имаше своето прво интервју со мега ѕвездата Игор Џамбазов. Прекрасно поминат разговор со многу информации коишто господинот Џамбазов несебично ги сподели со младите новинари. Интервјуто го водеа учениците: Ангела Кимовска, Ева Тодевска, Михаил Тодосиев и Марко Ѓурчевски под менторство на наставникот Бојан Станковиќ.

Повеќе информации од интервјуто можете да откриете на ѕидниот информатор!!!

Фејсбук