Општински турнир во пинг понг и тенис

Во рамките на меѓуучилишните натпревари во организација на Општинскиот сојуз на училишен спорт на Гази Баба, на 30.05. и 01.06.2023 г. во новоотворената фискултурна сала во ООУ "Кирил и Методиј" и на тенискиот терен во ООУ "Григор Прличев" се одржаа општински турнир во пинг понг и тенис каде нашите учениците се натпреваруваа во машка и женска конкуренција. Во фер плеј натпревари учениците прикажаа одлични игри, но не успеаја да се закитат и со некој од медалите.

Во Пинг понг се натпреваруваа:

Андреј Петровиќ

Христијан Ангеловски

Матеа Тасеска и

Антонија Стојковска

Во Тенис се натпреваруваа:

Петар Димитриевски

Петар Симоновски

Ангела Кимовска

Јована Алексова

Честитки за учениците и за менторот Кристијан Ѓошевски

Фејсбук