Шампиони во мал фудбал

Со денешниот нерешен резултат 2:2 со ООУ Кирил и Методиј 2 ја завршуваме сезоната 2022/23 со 10 победи и 1 нерешен резултат

ООУ КРУМ ТОШЕВ ШАМПИОНИ ВО ОПШТИНА ГАЗИ БАБА ВО МАЛ ФУДБАЛ

Видеото можете да го погледнете на следниот 

Фејсбук