Еднодневен пролетен излет

Кога? 08.06.2023 г.

Каде? Во СРЦ Сарај

Кој? Учениците од I-IX одд.

Зошто? Реализирање на еднодневен пролетен излет.

Што се случи? Весела, разиграна атмосфера, исполнета со друштвени игри, спортски игри, смеа, другарство и позитивна енергија!!!

Фејсбук