Освоена ТРЕТА НАГРАДА на Меѓународен литературен конкурс

Се ближи крајот на учебната година но не и за наградите во ООУ Крум Тошев!!!

Честитки за нашата талентирана ученичка Нела Атанасовска од V-2 одделение за освоена ТРЕТА НАГРАДА на Меѓународниот литературен конкурс "Илјада цветови" - категорија од IV и V одделение - Манифестација "Средби под јаворите" во чест на писателот Видое Подгорец.

Честитки и за менторот Вишна Стерјо!!!

Фејсбук