Полуматуранти

Драги полуматуранти наши,

од денес ќе бидат различни патиштата ваши.

Секогаш успех и многу среќа да ве следи,

единствено на светот да си среќен вреди.

На нашиот првенец Јана Симоновска

од срце и честитаме,

многу нови успеси и посакуваме,

за вакви ученици се радуваме

и уште многу првенци очекуваме.

Фејсбук