Градски натпревар по Прва помош

Учениците од нашето училиште денес на градскиот натпревар по Прва помош во организација на Црвен крст го освоија високото петто место во конкуренција на 20 основни училишта од град Скопје. Честитки за учениците, нивниот асистент Ева Краљевска и менторот Бојан Станковиќ.

Фејсбук