Ликовен натпревар за ученици од IV одд.

Нашата ученичка Ева Ангеловска од IV -1 одд., под менторство на наставничката Фанка Каралиева, учествуваше на ликовен натпревар за ученици од четврто одделение од основните училишта во Општина Гази Баба на тема „Учиме да се грижиме како да ја заштитиме животната средина и да го намалиме и рециклираме создадениот отпад“, како дел од проектот на МАКСТИЛ - Инвестираме во нашата планета.

Ученичката освои ваучер за спортска опрема и благодарница и успешно го претстави нашето училиште.

Фејсбук