Кино на отворено

На 18.09. 2023 година во дворот на нашето училиште се одржа Кино на отворено по повод Европска недела на мобилноста во организација на Општина Гази Баба. Ви благодариме за прекрасниот настан!

Видеото може да го погледнете на следниот 

Фејсбук