Прво еко кино на отворено

На 18.09.2023 г. се одржа првото еко кино на отворено во ООУ Крум Тошев - Трубарево, по повод Европска недела на мобилноста во организација на Општина Гази Баба - интересен настан за паметење.
Прочитајте повеќе на следниот 
 

Фејсбук