Работилница

На 20.09.2023г. во нашето училиште се одржа работилница организирана од здружението За подобар свет, а поддржана од Општина Гази Баба за учениците од 1 до 5 одделение.

На работилницата на учениците од страна на ветеринарниот лекар Роберт им беа презентирани многу корисни информации за кучето, најдобриот пријател на човекот и најинтересен гостин беше Бруно, новиот крзнен пријател на децата.

Фејсбук