Трибина на тема „Булинг“

На 26.09. 2023 година во Домот на култура Димитар Влахов - Автокоманда беше одржана трибина на тема „Булинг“ со специјализиран гешталт психотерапевт Тиана Ивановска, на која присуствуваа ученици од основните училишта од Општина Гази Баба. Настанот го организираше Црвен крст Гази Баба.

Фејсбук