СПОРТСКА ОПРЕМА И СПОРТСКИ РЕКВИЗИТИ ЗА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ГАЗИ БАБА

Денес во спортската сала на ООУ Кирил и Методиј - Стајковци беше доделена спортска опрема и спортски реквизити на учениците од сите основни училишта во Општина Гази Баба.

Голема благодарност до градоначалникот на Општина Гази Баба Бобан Стефковски и Општински сојуз на училишен спорт на Гази Баба.

Фејсбук