Подигање на знамето и одбележување на 3-ти ноември

ПОДИГАЊЕ НА ЗНАМЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ДВОРОТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА И ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 3-ТИ НОЕМВРИ, ДЕНОТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА

Утрово во дворот на општина Гази Баба се оддржа церемонија на свечено подигање на знамето на Република Македонија, знамето на општина Гази Баба и знамето на Европската Унија.

На церемонијата присуствуваа учениците од сите општински основни училишта во општина Гази Баба.

НЕКА Е ЧЕСТИТ ДЕНОТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА!

Фејсбук