Учениците од ООУ КРУМ ТОШЕВ - Трубарево добија училишни униформи

Нашата денешна фото галерија можеби е многу голема, но поголема е радоста кај нашите ученици за новите училишни униформи.

Голема благодарност до Општина Гази Баба која се грижи за своите најмали жители, бидејќи тие се иднината.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк:

Фејсбук