Театарска претстава „Рибарот и златната рипка“ - 1

Денес, на 08.04.2024 година, учениците од 1 до 5 одделение имаа можност да ја проследат театарската претстава „Рибарот и златната рипка“, во изведба на Театар Колозов.
Уживаа во одличните актерски перформанси на актерите: Владо Дојчиноски, Дубравка Киселички, Пируника Киселички и Давид Илиќ.

Фејсбук