23 Април - Светски ден на книгата

Нашите ученици се вљубеници во убавиот пишан збор, а доказ за тоа се нивните многубројни поетски и прозни творби и учеството на многу литературни конкурси.
Дете што чита ќе биде возрасен што мисли.

Фејсбук