Новогодишно Хуманитарно Училиште

Почитувани!

Утре е големиот ден за нас, за вас, за Татјана Андева.

Ден во кој се надеваме дека ќе успееме да се избориме со животниот предизвик на нашата наставничка. Да покажеме дека сплотеноста и хуманоста градат планини.... поплочуваат трнливи патеки.... создаваат надеж за борба со непознатото.

Да го направиме утрешниот хуманитарен базар - успешен!

Да ја направиме утрешната манифестација - успешна!

Вашето присуство ќе развесели безброј дечиња а вашата помош ќе допринесе за подобро и посветло утро на нашата Тања.

Споделете го постот за да и вашите пријатели бидат дел од овој предновогодишен уманитарен настан.

Бидете и вие дел од остварувањето на една новогодишна желба.

Затоа што:

Хуманоста е одлика на нашето училиште, нашата Општина и на сите добри луѓе. Денес сме поттикнати да и помогнеме на Татјана Андева, наставничка од ООУ „Крум Тошев“.

Заедно со целата заедница од н.м Трубарево и нашите специјални гости:

  • Златните славејчиња
  • Лара Иванова
  • Магионичарот Дамјан
  • Стефан Величковски
  • Адреналин Бенд
  • Група „Круна“
  • Dance Academy Marbal
  • Либеро Бенд
  • Јана Спиркоска
  • Иван Ајнштајн....

Ќе се организира новогодишен концерт и базар

Ден: 21.12.2022

Час: 15-20 часот

Место: Спортска Сала „Крум Тошев“ Трубарево, Општина Гази Баба

Сметка за донација 210-700000675159 НЛБ

Влез: 200 ден / возрасни

100 ден / деца

Фејсбук